Om mig

Jag har vuxit upp i en familj där maten stod i centrum. Mamma är en duktig kokerska och min pappa skulle alltid testa att laga allt gott han ätit på sina jobbresor hemma i vårt kök.

Att laga mat är avkoppling för mig och även något som jag dagligen boostar mitt självförtroende med. Det finns inget bättre för egot än när man lyckas i köket och de misstag som sker, leder ofta till en ny idé.

Jag äger varken en sous vide, en sifon eller ett kit så att jag kan syssla med molekylär gastronomi och min matberedare har jag köpt på en bondauktion.

Jag håller inte med om att det är tråkigt att laga mat till sig själv. Det är hur spännande som helst! Det är då jag vågar ta ut svängarna. Jag bor tillsammans med min sambo och hans 15-åriga son och deras favorit heter Scan. Där kan man snacka om en (tråkig) utmaning. Även om jag villigt kan erkänna att falukorv och stuvade makaroner är en klar favorit. Men nu har jag bestämt mig för att det får vara nog. Jag älskar ju att laga mat och vill verkligen utvecklas. Därför startade jag Linas Matresa, och det var länge sedan jag kände mig så inspirerad och kreativ.
Här på bloggen får jag ju också chansen att bygga ett bra inspirationsbibliotek för mig själv men också förhoppningsvis få ny inspiration av er som tittar in och läser.

Jag är ingen van receptskrivare och har valt att vara väldigt detaljerad i mina beskrivningar. Det blir ibland mycket text som jag rekommenderar att man läser igenom innan man börjar skapa själv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.